Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. július 11. 0 hozzászólás
 

Az irc-n szaladgálva jobbra balra, sikerült elkapnom Kodiak-ot és ha már ez megtörént egyből kérdeztem is tőle pár dolgot az aktualitásokkal kapcsolatban. Van olyan köztetek aki nem ismeri Kodiak-ot ? Nem

Az irc-n szaladgálva jobbra balra, sikerült elkapnom Kodiak-ot és ha már ez megtörént egyből kérdeztem is tőle pár dolgot az aktualitásokkal kapcsolatban. Van olyan köztetek aki nem ismeri Kodiak-ot ? Nem hinném, de ha mégis, akkor az illető sürgősen töltse le a Kodiak filmeket valamint, keressen kicsit a FoP név után az interneten majd, ha ez még nem volt elég, el ne menjen, amíg végig nem olvasta az új interjút.
Kicsit a tartalomról:
Olvashattok itt a GPS6-ról ugyanúgy, mint a Source és az 1.6 különbségéről ennyi idő távlatában, valamint fény derül a p!a kupán való szereplés részleteire. Maga az interjú itt
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter:
Ismét a studióból jelentkezünk. Vendégünk ezúttal az élő legenda, a magyar counter-strike élet egyik meghatározó alakja, Kodiak. Mint az ismeretes, az "ancients" névre keresztelt csapat, melynek kapitánya Kodi, a GPS6-
on fog bemutatkozni először LAN-n a nagyközönség előtt. Mesélj kicsit a LAN-ról és az elvárásokról, felkészülésről

Kodiak:
GPS Lanok mindig fontos események a Magyar Cybersport életben és mindig színvonalasan vannak megrendezve. Ezért nagyon örülünk, hogy lehetoség van ott sourceban is bizonyítani. A felkészülés halad, remélhetőleg a csapat is együtt marad a lanig, így mindenképp bizakodva nézünk előre. Döntőt szeretnénk játszani és lehetoleg nyerni. Ez a cél.


Riporter:
Mostmár elég sok idő eltelt ahhoz, hogy kialakuljon benned egy erős vélemény a Source-al kapcsolatban. Erről kérdeznélek. Miként látod, mennyire veresenyképes az új generációs Counter-Strike annak fényében, hogy túlvagyunk a CPL döntőn, azaz az első hivatalos nagy Source lanon ?

Kodiak:
Az én veleményem nem változott. Nem vagyok ugyan HeatoN, hogy megmondjam a frankot, hogy ezmiert így meg miert úgy van. Szerintem, ha 1.3 jó volt versenyzésre akkor a source is az, igaz mostmár kicsit nagyobb a tét, mint annak idején, de már említettem, nem mi döntünk ezekbe a dolgokban, hanem a gyártók meg a szponzorok.
1.6-oztam mostanában és az a véleményem, hogy tényleg csak megszokás kérdése a hitbox. Visszamentem 1.6-ozni és azt se tudtam mivan, hova kéne lőni, mit kéne eltalálni miert nem hal meg stb., pedig 5 évig azert képben voltam. Egyik ilyen, a másik olyan, de csak megszokás kérdése.


Riporter:
Apropó. Jó, hogy mondod. Szponzorok kapcsán mennyire tekinthető potenciális játéknak a Source ? Esetleg az "ancients" e tekitetben tervez-e a jövővel kapcsolatban?

Kodiak:
Hát én már nem bízok a szponzorokban, de reméljuk azért lesz. Magyarországon szerintem nagyon kevés pénz van ebben a dologban. Sajnos, külföldön sokkal jobb a helyzet, de ok ugye nem ide fektetnek be. Pedig kéne pénz nekunk, hogy mehessunk külföldre gyakorolni, lanokra stb, különben sohasem leszünk jobbak. Legjobb példa, a kínai WEG.. A Kínaiak megrendezték ezeket a versenyeket és mostmár a kínai csapatok komoly ellenállást tanusítanak. Nekünk is az egyetelen esélyünk, hogy külföldön gyakoroljunk jó csapatok ellen különben benne ragadunk a magyar mocsárban.


Riporter:
Maga a GPS 6 lesz az első komoly LAN magyarországon, milyen változásokat vársz a scene-n belül ? Gondolok itt a felhigulásra az 1.6os játékosokkal, az erőviszonyok változására. ?

Kodiak:
Gps után jön a nagy áradat és vége lesz mindennek. A kis csapatok megsínylik szerintem nagyon, de legalább lesz esélyük fejlődni. A publikon mindenki csíterezni fog mindenkit, jó poén lesz. Menyet nagyot fog nézni, hogy mivan. Minden esetre még az is lehet, hogy a top 3 csapat közé is be jön új rivális 1 vagy 2. Érdekes lesz.


Riporter:
Már megszokhattad, hogy mindig általános dolgokat kérdeznek tőled, mint teszik pl. Jackie Stewarttal, akit folyton a Forma-1 történéseiről kérdeznek, de senkisem kérdezi meg tőle, hogy miként szolgál egészsége, miket csinál? Had ragadjam meg az alkalmat és kérdezzek rá, hogy s mint van Kodiak a való életben?

Kodiak:
Semmi jó, de kedves hogy megkérdezed. Nem szeretném, hogy ez publikus legyen...


Riporter:
Értelek. Ha úgy nézzük, másod virágzásodra készülsz, hiszen ha sikerül kijutni a WCG-re azzal ismét lehetőség nyílk a hajdani sokat emlegetett "FoP vs. Team 3D" meccs túlszárnyalására. Már nem vagy fiatal, mi lesz, ha nem sikerül a nagy bravúr ? Lesz folytatás?

Kodiak:
Hát meglátjuk. Én bízok magamban és a csapatomban is. Egyelőre úgy néz ki nem hiába. Felesleges lenne abba a hibába esni, amibe az xDk, hogy túl magasra tesszük a mércét. Szépen lassan kell haladni, fokról fokra. Én úgyérzem haladunk és ez elég nekem.


Riporter
Jólértesült gyerek lévén, tudom, hogy indultaktok egy német szervezésű "p!a liga" nevű rendezvényen, ahol az előkelő 2. helyet szereztétek meg. Mesélnél erről?

Kodiak:
Igen, nagyon kellemes meglepetés volt ez a liga nekünk, mert nagyon jó ellenfelek ellen játszhattunk végre és sokat tanultunk belőle. Szerintem nagyon jó volt.
Sajnos a döntőben kicsit blokkolt a csapat és az ellenfél jobbnak bizonyult. Szóval végül aztán elbeszélgettünk a srácokkal, a myrush-al és lehet, gyakorolhatunk majd, ami külön egy jutalom nekünk, hogy végre jó ellenfelek is elismernek és játszanak velünk.


Riporter:
Végül, szeretnél mondani valamit a scene tagjainak ?

Kodiak:
Hát, aki szponzorálni akar minket, ne hezitaljon szóljon. …és a source jó, csakúgy mint az 1.6. Nem kell hazudozni, meg anyázni. Szeressük egymást.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2897
 
1501
 
 
 
kép 1230
 
1455
 
 
kép 3454
 
2586
 
 
 
kép 292
 
2058
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu